Henkilökunta

Larissa Kattelus

 • Yrityksen omistaja/Tj. Perustanut HairHeaven:n v. 1996.
  Liikkeet Tohmajärvellä ja Kiteellä.
 • v. 1996 Parturi-kampaaja (Joensuun ammattiopisto)
 • v. 2005 erikoisammattitutkinto
 • Kampaajamestari (Tampereen ammattiopisto)
 • v. 2006 Väri- ja tyylikonsulttikoulutus (Image Akatemia)
 • v. 2009 Väri- ja tyylikonsultti koulutus (Suomen Väri- ja tyylikonsulttikoulu)
 • v. 2014 Tohmajärven vuoden yrittäjä
 • erikoisosaaminen: hallinto, markkinointi värianalyysit, kampaukset, meikkaukset, ryhmät

 

 

 • Kiitollisena voin todeta, että ympärilläni on sitoutunut, ammattitaitoinen ja kehityshaluinen, aikaansa seuraava tiimi.
  Opiskeluvuosina syntynyt rakkaus alaa kohtaan sai minut perustamaan HairHeavenin vuonna 1996 vasta valmistuneena parturi- kampaajana. Se sama palo ja perusarvoihin nojaava kunnianhimo ovat kantaneet näihin päiviin saakka.

  Henkilökohtaisen osaaminen ja sitä kautta myös yrityksen kehittäminen on ollut vahvasti mukana matkassani koko ajan. Ammatillisen osaamisen mittarina voi pitää kampaajamestarin erikoisammattitutkintoa, jonka haastoin itseni suorittamaan vuonna 2005. Lisäksi kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun vahvistamiseksi kävin väri- ja tyylikonsultin koulutukset. Osaamistani olen halunnut jakaa niin asiakkaiden, kuin huipputiimini käyttöön parturi- kampaajana, esimiehenä ja yrittäjänä. Huipputiimi kouluttautuu säännöllisesti, alan kehitystä seuraten.

  Asiakkaan aito ja läsnä oleva kohtaaminen ja kokonaisvaltainen palveleminen ovat olleet HairHeavenin kantavana ajatuksena alusta lähtien. Liukuhihna- tyylinen ketjuliikkeiden tarjoama asiakaspalvelu ei sovi yrittäjävetoisen HairHeavenin asiakaslähtöiseen brändiin. Tuotemyynnissä haluamme varmistaa asiakkaillemme yksilölliset, todelliset laatutuotteet niin kampaamo-, kuin kotihoitotuotteissa.

  Alusta saakka HairHeaven on tarjonnut laadukasta, ajan hermolla pysyvää, ammattitaitoista ja monipuolista palvelua, johon mielestäni myös pienillä paikkakunnilla asuvilla on oikeus. Olen halunnut luoda kampaamotiloista mahdollisimman kauniit, viihtyisät ja toimivat niin asiakkaille kuin työntekijöillekin. Haluan, että meille on helppo tulla kaunistautumaan ja rentoutumaan. Monelle asiakkaalle onkin tullut palautteen perusteella tunne kotoisuudesta ja viihtyisyydestä.

  Koska elämässä sattuu ja tapahtuu, on työnkuvani viime vuosina muuttunut. Tällä hetkellä keskityn yrityksessäni pääasiassa hallintoon, johtamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. Tavoitteena on pitää Hairheavenin sydän sykkivänä ja säilyttää asema keskikarjalaisten tyylin ja hiusmuodin tiennäyttäjänä. Rohkea visiointi on tuonut HairHeavenin tähän päivään ja uskon sen kantavan tulevaisuuteenkin. Huipputiimissämme on aina tilaa kehityishaluisille osaajille.

  Pyysin tiimiltäni palautetta ja sydäntä lämmitti kuulla heidän arvostavan vahvaa ammattiosaamistani, työlleni omistautumista ja alan trendien seuraamista, sekä tiedon jakamista heidän kanssaan. Tiimini kertoi tuntevansa olonsa arvostetuksi, koska kuuntelen heidän mielipiteitään, kannustan, tuen ja olen heidän ”leijonaemonsa”. Esimiehenä minua pidetään sopivasti jämäkkänä ja reiluna.

  ”HairHeaven on enemmän kuin pelkkä
  kampaamo. Kutsuisin paikkoja kauneuskeskuksiksi.”
  (*pitkäaikainen asiakkaani )

  ”HairHeaven tarjoaa koko ajan uudistuvia palveluita keskikarjalaisille asiakkaille.”
  (*pitkäsikainen asiakkaani)

  ”Larissa on vahvasti ammattilainen, sydämellinen ja loistavalla huumorintajulla varustettu persoona, joka tietää hiuksista kaiken ja saa asiakkaan persoonan loistamaan.”
  (*pitkäaikainen asiakkaani)

 • Tule sellaisena kuin olet. HairHeavenin tiimi suunnittelee juuri sinulle sopivan tyylin 👌🏻
 • -Larissa

 

Hanna Tulilahti

 • parturi-kampaaja
 • alalla v. 2007 lähtien
 • erikoisosaaminen: hiustenpidennykset, kampaukset, meikkaukset, ryhmät
 • palvelee Kiteellä parillisilla ja Tohmajärvellä parittomilla viikoilla, lauantait molemmissa liikkeissä sopimuksen mukaan

 

 • Hanna Tulilahti palvelee rennolla, iloisella otteella ja vahvalla ammattitaidolla Kiteen ja Tohmajärven liikkeillä vuoroviikoin. Hanna aloitti HairHeavenissa jo v.2006 ja ammatillinen kehityskaari on vakuuttava. Hannasta onkin tullut luottokampaaja lukemattomille Keski-Karjalalaisille ja hänen työskentelyään seuratessa on selvää, että hän tekee työnsä omistautuneesti, täydellä sydämellä. Hän tykkää haastaa ja kehittää itseään ammattillisesti. Huipputiimiin Hanna tuo luovuutta ja vahvalla näkemyksellään hänellä on rohkeutta ehdottaa ja toteuttaa asiakkailleen uusia ideoita. Hannan tuotetietous on laaja ja oikeanlaiset täsmätuotteet löytyvät varmasti jokaiselle myös kotihoitoon.

 • Yksilöasiakkaiden ohella Hanna palvelee ammatillisesti ja kokonaisvaltaisesti myös ryhmät.
 • ”Ystävällisyys, luottamuksellisuus, rautainen hiusammattilainen ja rakkaus työhön. Siinä neljä asiaa, jotka kuvaavat Hannaa. Kampaamo käyntini on kokonaisvaltainen hyvän olon kokemus.
  (*Hannan pitkäaikainen asiakas)
 • ”Hairheaveniin on aina mukava tulla. Iloinen ja ystävällinen henkilökunta on aina valmiina palvelemaan. Luottokampaajani on Hanna. Hän on innovatiivinen ja luova, aina keksii jotain uutta. Toiveeni on joka kerta uudistua, kertaakaan en ole samanlaisella hiustyylillä kotiutunut. Suosittelen.”
  (*Hannan pitkäaikainen asiakas)

Sari Tahvanainen

 • parturi-kampaaja
 • alalla v. 2015 lähtien
 • erikoisosaaminen: kampaukset, meikkaukset, ryhmät, hiuskuvioinnit
 • palvelee Tohmajärvellä maanantai-perjantai, lauantait sopimuksen  mukaan

 

 • Sydämellinen Sari Tahvanainen palvelee asiakkaita Tohmajärven liikkeellä. Sari on työskennellyt HairHeavenissa vuodesta 2016 alkaen. Aidosti asiakkaista välittävä ja empaattinen Sari kohtaa lämmöllä niin yksilö- ja ryhmäasiakkaat, kuin työkaveritkin. Ammattillisesti monipuolinen Sari toteuttaa yksilölliset tyylit niin väri-, leikkaus- kuin kihara asiakkaillekin. Meikkien ja kampauksien lisäksi Sarilta syntyvät myös tarkkuutta vaativat hiustatuoinnit. Tunnollinen Sari hoitaa hänelle kuuluvat tehtävät, sekä auttaa ja kannustaa muita huipputiimiläisiä.

  ” Olen aina tykännyt Sarin kädenjäljestä ja on ollut mukava huomata hänen kehittymisensä alalla. Sari tietää hiusteni laadun ja mikä niille on parasta.”
  ( *Sarin pitkäaikainen asiakas)

  ” Sarin luokse on aina helppo ja mukava tulla. Luonteeltaan Sari on aina yhtä iloinen ja kohtelias ammattilainen.”
  ( *Sarin pitkäaikainen asiakas)

 

Kati Pekkinen

 • parturi-kampaaja
 • alalla v. 1989 lähtien
 • erikoisosaaminen: kampaukset, hiustenpidennykset
 • palvelee Kiteellä maanantai-perjantai, lauantait sopimuksen mukaan

 

 • Kiteen liikkeellä asiakkaita palvelee hienotunteinen, huomaavainen alan ammattilainen Kati Pekkinen. HairHeaven:ssa Kati on työskennellyt vuodesta 2012 lähtien, mutta laaja tietotaito ja osaaminen tuotteista, hiuspohjista, hiusten laadusta/kunnosta ja tekniikoista on kehittynyt kolmenkymmenen vuoden uran aikana. Katille työ on merkityksellinen asia ja sen huomaa hänen huolellisesta työskelystään ja läsnäolevasta tavastaan kohdata asiakkaansa. Katin ammatillinen silmä skandinaviselle kauneudelle näkyy mm. erityisesti puhtaanvaaleissa raidoituksissa ja graafisissa, tarkkuutta vaativissa leikkauksissa.
  Huipputiimiin Kati tuo säntillistä asennetta, tarkkuutta ja tuotetietoutta.

  ”Pidän Katin käsialasta. Hän on ammattilainen, jonka ideoihin voin aina luottaa”
  (*Katin pitkäaikainen asiakas)

  ”Kati kohtaa asiakkaansa yksilönä ja palvelee suurella sydämellä. Vuosien varrella Katista on tullut tärkeä ihminen, jonka kanssa mukava päivittää kuulumisia.”
  (*Katin pitkäaikainen asiakas) 

Riikka Kallinen

 • parturi-kampaaja
 • alalla v. 2016 lähtien

 • ripsiteknikko
 • Erikoisosaaminen: Ripsipidennykset, miesten hiustenleikkaukset
 • palvelee Tohmajärvellä parillisilla viikoilla ja Kiteellä parittomilla viikoilla

 

 • Riikka Kallinen palvelee ripsi- ja parturi- kampaamo asiakkaita Tohmajärvellä (parilliset viikot) sekä Kiteellä (parittomat viikot). Vuodesta 2017 alkaen HairHeavenissa työskennellyt Riikka kohtaa asiakkaat mukavalla ja positiivisella otteella. Ammattitaitoisten ripsienpidennysten, sekä taitavien miesten hiustenleikkauksien lisäksi Riikka toteuttaa taidolla ja tarkasti myös muut väri- ja leikkaus asiakkaat. Huipputiimissä leppoisa ja ystävällinen Riikka toimii joustavasti.

  ” Ammattitaitoinen Riikka täyttää toiveet ihanista ripsistä. Palvelusi on joustavaa, koska voi asioida sekä Kiteellä että Tohmajärvellä.”
  (*Riikan pitkäaikainen asiakas)

  ”Kuuntelet toiveet ja sinulle voi myös antaa ns. vapaat kädet, tietäen että aina on uusi ”look” kun lähtee kampaajalta. Riikka on ehdoton luottokampaaja, koska juttu luistaa, ja tukka taittuu taitavissa käsissä.”
  (*Riikan pitkäaikainen asiakas)