Palvelut

Tasokkaiden parturi-kampaamo palveluiden lisäksi panostamme laadukkaisiin tuotteisiin liiketyössämme ja jälleenmyynnissä.


Käytämme kotimaisia hajusteettomia Sim Sensitive Sensido Color värejä.

Sensido

”Maailman paras ja hajusteeton väri suomalaiselle hiukselle!”


SIMPLEX

Hajusteeton ja vegaaninen  SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisenkäsittelyn aikana. Simplex on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.

UPEA,luonnollinen Botany kasviväri
-vaihtoehto hiuksillesi! 

Botany

IdHAIR Botany sisältää luonnollista väriä korostavaa yrttijauhetta, joka on 100% puhdasta ja yhdistelmä erilaisista kuivatuista yrteistä. Tuotteissa on käytetty erilaisia jauhettuja hennapensaan lehtiä (Intiasta ja Egypitin alueelta), raparperin juurijauhetta, kamomillan kukkajauhetta, saksanpähkinän kuoren jauhetta ja monia muita kasvijauheita. Raaka-aineet on tutkittu huolellisesti, joka takaa tuotteen turvallisen käytön ja puhtauden. Kaikki seokset ovat dermatologisesti testattuja ja niiden kemiallinen ja mikrobiologinen stabiliteetti on valmistusprosessissa arvioitu tarkasti.


Meille meikkaaminen on luovuutta, itseluottamuksen ja kauneimpien kasvonpiirteiden korostamista:

PAESE

Paese on ammattilaisten rakastama meikkisarja, joka valmistaa korkealaatuista värikosmetiikkaa. Paesen tuotteissa laadukkaat pigmentit yhdistyvät ihoa hoitaviin ainesosiin, mikä takaa kauniin ja kestävän meikin, Tuotteet ovat erittäin pigmentttisiä ja riittoisia ja ne hoitavat ihoasi tehokkaasti. Tuloksena luonnollisen kaunis iho, joka hehkuu!


Tarjoamme ohjelmaa & hemmottelua elämäsi tilaisuuksiin: synttärit, ystävä- ja työporukat, pikkujoulut, polttarit yms.

Hetki itsellesi tai läheisellesi!

Yrityksessämme on mahdollista viettää ikimuistoista kauneus/hemmottelupäivää tai iltaa, rennosti teidän teemaan sopivan ohjelman, musiikin, syötävän ja kuohuvan kera.

Tulemme mielellämme myös järjestämään kauneuskutsuja kotiin haluamanne aiheiden ympärille tai vierailemaan yrityksenne, työpaikkanne tms. itse järjestämissänne tiloissa.

Kysy tarjous!

Suunnitellaan ohjelma sinun / teidän tarpeisiinne, toiveet huomioiden ja vietetään antoisa tilaisuus yhdessä!


Simply Natural -hiustenpidennykset

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural® -hiustenpidennykset, -tuuhennukset ja -raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa.

simplyMonet eturivin artistit sekä omaan ulkonäköönsä huomiota kiinnittävät kampaamoasiakkaat suosivat Simply Natural® -hiuksia. Toivomme, että pystymme tarjoamaan laadukkaan ja luonnollisen näköisen muodonmuutoksen myös sinulle.

Simply Natural® on paljon muutakin kuin vain hiuksien pidentämistä. Voit valita hiuksiisi luonnollista tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita tai rohkeita kontrasteja ja sulavia sävyjä.

Rajana on vain sinun ja kampaajasi mielikuvitus: Lopputulos on kehittyneen ja käyttövarman tekniikkamme ansiosta taatusti luonnollisen näköinen.


VÄRIANALYYSI:
-VÄRILLÄ ON VÄLIÄ!

  • Haluatko näyttää upealta, hehkeältä, nuorekkaalta ja hyväkuntoiselta? Ratkaisu tähän ovat oikeat värivalinnat. Juuri sinulle parhaiten sopivat värit ja värisävyt löytyvät värianalyysin avulla.
  • Värikonsultti määrittelee yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi, joiden mukaan sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit ja värisävyt valikoituvat. Väriperheen ja väripersoonan määrittelyllä saadaan huomattavasti tarkempi ja yksilöidympi lopputulos kuin pelkällä väri- vuodenajan määrittelyllä. Värikonsultti kertoo mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi.
  • Analyysin tuloksena saat asuste/meikkivärikartan pukeutumis-neuvoineen. Käsilaukkuun mahtuva värikartta on jatkossa korvaamaton apusi asuste- ja meikkivärien valinnassa. Värikartta tekee puvustosi kokoamisesta helppoa, sillä värikartan avulla saat asut ja värit sopimaan onnistuneesti yhteen.
  • Hyödyllinen värikartta sisältää oman värivuodenaikasi värimallien lisäksi tietoa pukeutumisen perussäännöistä, värien käytöstä eri tilanteissa ja businesspukeutumisesta. Saat ohjeet myös toimivan peruspuvuston kokoamiseksi. Ostosten teko on vaivatonta. Tarvitset vähemmän vaatekappaleita, säästät aikaa ja rahaa ja määrän sijasta voit sijoittaa laatuun.
  • Värinanalyysiin on mahdollisuus sisällyttää myös meikkaus, meikkausopastus, sekä hiusväri- ja mallisuunnittelu.

Terveisin:
Larissa Kattelus
(kampaajamestari,väri-ja tyylikonsultti)

Parturi-kampaamo HairHeaven
p.045 8957007 / Tohmajärvi , p.045 8968333/Kitee

colors_springcolors_summercolors_autumncolors_winter

FIND YOUR COLORS – FIND YOUR STYLE!
OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!

Lash Lovers -kevyesti ihanimmat ripset!

”LashLovers Oy on suomalainen ripsituotteiden alkuperäisvalmistuttaja. Laatu, turvallisuus ja jatkuva kehittäminen on toimintamme ydintä. Teemme aktiivista yhteistyötä ja tuotekehitystä alan tarvikevalmistajien kanssa. Jokaiselle LashLovers®-tuotteelle on tehty kaikki EU-lain mukaiset turvallisuustarkastukset ja dokumentoinnit. ”

Olen tehnyt ripsipidennyksiä vuodesta 2016 ja hallitsen sekä klassisten että volyymiripsien teon. Tervetuloa saamaan itsellesi ripset, joita rakastat!

Terveisin Riikka Kallinen / Hair Heaven  (ripsiteknikko, parturi-kampaaja)