Henkilökunta

Larissa Kattelus

Parturi-kampaamo Hair Heavenin tj, perustaja/yrittäjä

▪️v. 1996 Parturi-kampaaja (Joensuun ammattiopisto)
▪️v. 2005 erikoisammattitutkinto
Kampaajamestari (Tampereen ammattiopisto)
▪️v. 2006 Väri- ja tyylikonsulttikoulutus (Image Akatemia)
▪️v. 2009 Väri- ja tyylikonsultti koulutus (Suomen Väri- ja tyylikonsulttikoulu)
▪️v. 2011 Alan työnohjaaja koulutus
▪️v. 2014 Tohmajärven vuoden yrittäjä
▪️v. 2020 BC Beautycolors värikonsultti
▪️v. 2020 Elumen koulutus
▪️erikoisosaaminen: hallinto, yrityksen kehittäminen, markkinointi, värianalyysit, kampaukset, meikkaukset, ryhmät

”Kiitollisena voin todeta, että ympärilläni on sitoutunut, ammattitaitoinen ja kehityshaluinen, aikaansa seuraava tiimi.

Opiskeluvuosina syntynyt rakkaus alaa kohtaan sai minut perustamaan HairHeavenin vuonna 1996 vasta valmistuneena parturi- kampaajana. Se sama palo ja perusarvoihin nojaava kunnianhimo ovat kantaneet näihin päiviin saakka.

Henkilökohtaisen osaaminen ja sitä kautta myös yrityksen kehittäminen on ollut vahvasti mukana matkassani koko ajan. Ammatillisen osaamisen mittarina voi pitää kampaajamestarin erikoisammattitutkintoa, jonka haastoin itseni suorittamaan vuonna 2005. Lisäksi kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun vahvistamiseksi kävin väri- ja tyylikonsultin koulutukset. Osaamistani olen halunnut jakaa niin asiakkaiden, kuin huipputiimini käyttöön parturi- kampaajana, esimiehenä ja yrittäjänä. Huipputiimi kouluttautuu säännöllisesti, alan kehitystä seuraten.

Asiakkaan aito ja läsnä oleva kohtaaminen ja kokonaisvaltainen palveleminen ovat olleet HairHeavenin kantavana ajatuksena alusta lähtien. Liukuhihna- tyylinen ketjuliikkeiden tarjoama asiakaspalvelu ei sovi yrittäjävetoisen HairHeavenin asiakaslähtöiseen brändiin.

Tuotemyynnissä haluamme varmistaa asiakkaillemme yksilölliset, todelliset laatutuotteet niin kampaamo-, kuin kotihoitotuotteissa.

Alusta saakka HairHeaven on tarjonnut laadukasta, ajan hermolla pysyvää, ammattitaitoista ja monipuolista palvelua, johon mielestäni myös pienillä paikkakunnilla asuvilla on oikeus. Olen halunnut luoda kampaamotiloista mahdollisimman kauniit, viihtyisät ja toimivat niin asiakkaille kuin työntekijöillekin. Haluan, että meille on helppo tulla kaunistautumaan ja rentoutumaan. Monelle asiakkaalle onkin tullut palautteen perusteella tunne kotoisuudesta ja viihtyisyydestä.

Keskityn yrityksessäni pääasiassa hallintoon, johtamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. Tavoitteena on pitää Hairheavenin sydän sykkivänä ja säilyttää asema keskikarjalaisten tyylin ja hiusmuodin tiennäyttäjänä. Rohkea visiointi on tuonut HairHeavenin tähän päivään ja uskon sen kantavan tulevaisuuteenkin. Huipputiimissämme on aina tilaa kehityishaluisille osaajille. Kouluttaudumme vuosittain alamme trendeihin ja uusiin tekniikoihin.

Pyysin tiimiltäni palautetta ja sydäntä lämmitti kuulla heidän arvostavan vahvaa, määrätietoista, asiantuntevan työmoraalin omaavaa ammattiosaamistani, työlleni omistautumista ja alan trendien seuraamista, sekä tiedon jakamista heidän kanssaan. Tiimini kertoi tuntevansa olonsa arvostetuksi, koska kuuntelen heidän mielipiteitään, kannustan, tuen ja olen heidän tasapuolinen ”leijonaemonsa”. Esimiehenä minua pidetään sopivasti jämäkkänä ja reiluna.

Kouluttautumiseen ja työhyvinvointiin panostaminen ja koulutusten ja tyhy- päivien järjestäminen on saanut myös kiitosta. Harjoittelijat pyrin pitämään tasavertaisina tiimin jäseninä antaen sopivasti vastuuta ja otan heidät mukaan koulutuksiin ja palavereihin kuunnellen mielipiteet ja olen avoin uusille ehdotuksille.”

ISO KIITOS koko henkilökunnalle, olette huippuja!❤️

”HairHeaven on enemmän kuin pelkkä
kampaamo. Kutsuisin paikkoja kauneuskeskuksiksi.”
(*pitkäaikainen asiakkaani )

”HairHeaven tarjoaa koko ajan uudistuvia palveluita keskikarjalaisille asiakkaille.”
(*pitkäaikainen asiakkaani)

”Larissa on vahvasti ammattilainen, sydämellinen ja loistavalla huumorintajulla varustettu persoona, joka tietää hiuksista kaiken ja saa asiakkaan persoonan loistamaan.”
(*pitkäaikainen asiakkaani)

Tule sellaisena kuin olet koko perheen parturi-kampaamoon. HairHeavenin tiimi suunnittelee juuri sinulle sopivan tyylin!👌🏻

-Larissa

Sari Tahvanainen

▪️parturi – kampaaja
▪️alalla v.2015 lähtien
▪️BC Beautycolors värikonsultti 2020
▪️Master of Barbering koulutus 2020
▪️Glam Effect Lashlift & Eyebrow laminointi koulutus 2020
▪️Elumen koulutus 2020
▪️erikoisosaaminen: parturileikkaukset,värjäyskokonaisuudet, kampaukset, meikkaukset, hiuskuvioinnit, hiustenpidennykset, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, värianalyysit, koti- ja laitoskäynnit, ryhmät.
▪️palvelee Tohmajärvellä maanantai-perjantai, lauantait sopimuksen mukaan

Sydämellinen Sari palvelee asiakkaita Tohmajärven liikkeellä. Sari on työskennellyt HairHeavenissa vuodesta 2016 alkaen. Aidosti asiakkaista välittävä ja empaattinen Sari kohtaa lämmöllä niin yksilö- ja ryhmäasiakkaat, kuin työkaveritkin.

Ammatillisesti monipuolinen Sari toteuttaa yksilölliset tyylit niin väri-, leikkaus- kuin kihara asiakkaillekin. Meikkien ja kampauksien lisäksi Sarilta syntyvät myös tarkkuutta vaativat hiustatuoinnit, ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Sarilla on loistava värisilmä ja palveluihin kuuluu myös yksilöllisten värianalyysien teko.

Tunnollinen ja ahkera Sari hoitaa hänelle kuuluvat tehtävät, sekä auttaa ja kannustaa muita huipputiimiläisiä.

” Olen aina tykännyt Sarin kädenjäljestä ja on ollut mukava huomata hänen kehittymisensä ja eteenpäin meno alalla. Sari tietää hiusteni laadun ja mikä niille on parasta.”
(*Sarin pitkäaikainen asiakas)

” Sarin luokse on aina helppo ja mukava tulla. Luonteeltaan Sari on aina yhtä iloinen ja kohtelias sekä taitava ammattilainen.”
(*Sarin pitkäaikainen asiakas)

Kati Pekkinen

▪️parturi-kampaaja
▪️alalla v. 1989 lähtien
▪️pitkien hiusten kampaus koulutus 2017
▪️Elumen koulutus 2020
▪️vuosien varrella paljon erilaisia alan tekniikka- ja tuotekoulutuksia.
▪️erikoisosaaminen: naisten hiustenleikkaukset, kampaukset, raidoitukset / vaalennukset.
▪️palvelee Kiteellä maanantai – perjantai, lauantaisin sopimuksen mukaan

Kiteen liikkeellä asiakkaita palvelee hienotunteinen, huomaavainen, pitkänlinjan alan ammattilainen Kati Pekkinen. HairHeaven:ssa Kati on työskennellyt vuodesta 2012 lähtien, mutta laaja tietotaito ja osaaminen tuotteista, hiuspohjista, hiusten laadusta/kunnosta ja tekniikoista on kehittynyt reilun kolmenkymmenen vuoden uran aikana.

Katille työ on merkityksellinen asia ja sen huomaa hänen huolellisesta työskentelystään ja läsnäolevasta tavastaan kohdata asiakkaansa. Katin ammatillinen silmä skandinaaviselle kauneudelle näkyy mm. erityisesti puhtaanvaaleissa raidoituksissa ja graafisissa, tarkkuutta vaativissa leikkauksissa.

Huipputiimiin Kati tuo säntillistä asennetta, tarkkuutta ja tuotetietoutta.

”Pidän Katin käsialasta. Hän on pitkänlinjan ammattilainen, jonka ideoihin voin aina luottaa.”
(*Katin pitkäaikainen asiakas)

”Kati kohtaa asiakkaansa yksilönä ja palvelee suurella sydämellä. Vuosien varrella Katista on tullut tärkeä ihminen, jonka kanssa mukava päivittää kuulumisia.” (*Katin pitkäaikainen asiakas.)

Riikka Kallinen

▪️parturi – kampaaja
▪️ripsiteknikko
▪️alalla v. 2016 lähtien
▪️Master of Barbering koulutus 2020
▪️Elumen koulutus 2020
▪️Glam Effect Lashlift & Eyebrow laminointi koulutus 2020
▪️Erikoisosaaminen: Ripsipidennykset, miesten hiustenleikkaukset, monipuoliset värjäykset, hiustenpidennykset, koti- ja laitoskäynnit.
▪️palvelee sekä Kiteen että Tohmajärven liikkeillä.

Vuodesta 2017 alkaen HairHeavenissa työskennellyt Riikka kohtaa asiakkaat mukavalla ja positiivisella otteella. Ammattitaitoisten ja upeiden ripsienpidennysten, sekä taitavien miesten hiustenleikkauksien lisäksi Riikka toteuttaa taidolla ja tarkasti myös muut väri- ja leikkaus asiakkaat. Huipputiimissä leppoisa ja ystävällinen Riikka toimii joustavasti.

”Ammattitaitoinen Riikka täyttää toiveet ihanista ripsistä. Palvelusi on joustavaa, koska voi asioida sekä Kiteellä että Tohmajärvellä. Ehdottomasti paras ripsientekijä.”
(*Riikan pitkäaikainen asiakas)

”Kuuntelet toiveet ja sinulle voi myös antaa ns. vapaat kädet, tietäen että aina on uusi ”look” kun lähtee kampaajalta. Riikka on ehdoton luottokampaaja, koska juttu luistaa, ja tukka taittuu taitavissa käsissä.”
(*Riikan pitkäaikainen asiakas)

 

Theresa Dimberg 

▪️v.1997 meikkaaja
▪️v.2008 kosmetologi
▪️v.2010 parturi- kampaaja
▪️alalla v.2008 lähtien
▪️Elumen koulutus 2020
▪️erikoisosaaminen: värjäykset, hiustenleikkaukset, vaalennukset/raidoitukset, kiharakäsittelyt, kasvohoidot, karvojenpoistot, koti- ja laitoskäynnit, ryhmät.
▪️palvelee sekä Kiteen että Tohmajärven liikkeellä.
Sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.

 

Sympaattinen moniosaaja Theresa työskentelee sekä Kiteen että Tohmajärven liikkeillä parturi- kampaajana ja meikkaajana, sekä Tohmajärven liikkeellä myös kosmetologina kauneushoitolassa.

Theresa on tehnyt alan töitä v.2008 lähtien Espoossa ja Lohjalla ja Kiteellä elokuusta 2020. Hänen bravuureitaan ovat erityisesti meikkaukset, erilaiset ja muodikkaat naisten- ja miesten hiustenleikkaukset, taidokkaat monivärjäykset, kasvohoidot ja hieronnat.

Theresasta on mukava hemmotella ihmisiä ja saada heidän parhaat puolensa esille, sekä on palkitsevaa nähdä lopputulokseen tyytyväinen asiakas. Theresa haluaa olla työssään myös perfektionisti ja panostaa aina 100% työhönsä.

Theresa tuo tiimiimme itsevarmaa, monipuolista ja asiakaslähtöistä ammattitaitoa.

”Luotan Theresan ammattitaitoon ja kädenjälkeen täysin ja varsinkin hiustenleikkauksista hän on ihan Pro. Tarkkaa työtä ja moderneja kauniita vaaleita värejä.
(*Theresan pitkäaikainen asiakas)

”Theresalla on kasvohoidossa ja hieronnoissa ”hoitavat ja pehmeät” kädet ja todella hyvä ammattitaito ja hän räätälöi juuri oikeanlaiset hoidot asiakkaalle ja suosittelee kotiin täsmätuotteet oikeanlaisiin ihonhoito rutiineihin.”
(*Theresan pitkäaikainen asiakas)

Satu Turunen

▪️❗️Satu on nyt äitiyslomalla ja palaa takaisin töihin tammikuussa 2022!

▪️parturi-kampaaja
▪️Alalla v.2013 lähtien
▪️Glam Effect Lashlift & Eyebrow laminointi koulutus 2020
▪️Elumen koulutus 2020
▪️erikoisosaaminen: monipuoliset leikkaukset, lasten hiustenleikkaukset, monivärjäykset. Teippihiustenpidennykset.
▪️palvelee Kiteellä maanantai -perjantai, lauantait sopimuksen mukaan.

Kiteen liikkeellä työskentelevä Satu on reipas ja rempseä asiakaspalvelija ja työpaikkamme ilopilleri. Hän palvelee asiakkaat mahdollisimman hyvin ja kuuntelee tarkoin heidän tarpeitaan. Satun vahvuuksina ovat lasten hiustenleikkaukset, sekä uuden hiusmallin suunnittelu ja toteuttaminen. Teippipidennysten sunnittelu ja toteutus on myös mieluista Satulle.

Satu tarttuu jokaiseen päivään reippaasti ja positiivisella asenteella. Hän tykkää kohdata erilaiset ihmiset yksilöinä, niin että jokaisella on turvallinen ja hyvä olo hänen penkissä. Palo keksiä asiakkaalle jotain uutta ja päästä toteuttamaan muodonmuutoksia on kaikkein parasta!

Satu tuo tiimiimme positiivista, pirskahtelevaa innokkuutta.

”Uudet ideat ja rohkeus ehdottaa asiakkaalle myös jotain uutta. Satu seuraa alan trendejä. Ystävällinen ja iloinen asiakaspalvelu. Helposti lähestyttävä persoona.”
(*Satun pitkäaikainen asiakas)

” Satun penkkiin voi istua tietamättä mitä tahtoo ja Satu inspiroi ja suunnittelee hiusmallit / leikkauksen ja värin.”
(*Satun pitkäaikainen asiakas)

 
 

Krista Matikainen

 
▪️parturi – kampaaja
▪️alalla v. 2020 lähtien
▪️Elumen koulutus 2020
▪️erikoisosaaminen; naisten-, miesten- ja lasten monipuoliset hiustenleikkaukset. Meikkaukset.
▪️palvelee Tohmajärvellä maanantai – perjantai, lauantait sopimuksen mukaan

 

Rauhallinen asiakaspalvelija Krista työskentelee Tohmajärven liikkeellä. Krista pitää alasta, koska tekeminen on monipuolista, näkee oman kehityksen ja käden jäljen helposti. Koko ajan oppii uutta, eikä ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä.

Krista tekee innolla ja huolellisesti mahdollisimman monipuolisia asiakastöitä, niin naisille, miehelle kuin lapsille. Osaamisalaan kuuluu myös meikkaukset. Mieluisimpia ovat värityöt ja naisten mallinmuutos leikkaukset.

Hän seuraa koko ajan alamme trendejä ja haluaa kehittyä alalla lisää. Krista on viihtynyt Hair Heavenissa todella hyvin ja päässyt sisälle tiimimme tuomaan oman panoksensa.

Krista kuvaa, että työilmapiiri on Hair Heavenissa ihanan rento ja avoin, opastusta, vinkkejä ja lisä kouluttautumista saa todella hyvin.

”Krista on rauhallinen ja tarkka tekijä ja osaa visioida uutta.”
(*Kristan asiakas)

”Tosi mukava kun on tuttu oman kylän tyttö palvelemassa ja näkee mikä sopii juuri minulle.”
(*Kristan asiakas)