Henkilökunta

Larissa Kattelus

Parturi-kampaamo Hair Heavenin tj, perustaja/yrittäjä

 • v. 1996 Parturi-kampaaja (Joensuun ammattiopisto)
 • v. 2005 erikoisammattitutkinto
  Kampaajamestari (Tampereen ammattiopisto)
 • v. 2006 Väri- ja tyylikonsulttikoulutus (Image Akatemia)
 • v. 2009 Väri- ja tyylikonsultti koulutus (Suomen Väri- ja tyylikonsulttikoulu)
 • v. 2011 Alan työnohjaaja koulutus
 • v. 2014 Tohmajärven vuoden yrittäjä
 • v. 2020 BC Beautycolors värikonsultti
 • v. 2020 Elumen koulutus
 • v. 2021 kosmetiikkaneuvoja (Riveria, Joensuu)
 • SensiDO Colorist -tason hiustenvärjääjä
 • erikoisosaaminen: hallinto, yrityksen kehittäminen, markkinointi, värianalyysit 

”Kiitollisena voin todeta, että ympärilläni on sitoutunut, ammattitaitoinen ja kehityshaluinen, aikaansa seuraava tiimi.

Opiskeluvuosina syntynyt rakkaus alaa kohtaan sai minut perustamaan HairHeavenin vuonna 1996 vasta valmistuneena parturi- kampaajana. Se sama palo ja perusarvoihin nojaava kunnianhimo ovat kantaneet näihin päiviin saakka.

Henkilökohtaisen osaaminen ja sitä kautta myös yrityksen kehittäminen on ollut vahvasti mukana matkassani koko ajan. Ammatillisen osaamisen mittarina voi pitää kampaajamestarin erikoisammattitutkintoa, jonka haastoin itseni suorittamaan vuonna 2005. Lisäksi kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun vahvistamiseksi kävin väri- ja tyylikonsultin koulutukset. Osaamistani olen halunnut jakaa niin asiakkaiden, kuin huipputiimini käyttöön parturi- kampaajana, esimiehenä ja yrittäjänä. Huipputiimi kouluttautuu säännöllisesti, alan kehitystä seuraten.

Asiakkaan aito ja läsnä oleva kohtaaminen ja kokonaisvaltainen palveleminen ovat olleet HairHeavenin kantavana ajatuksena alusta lähtien. Liukuhihna- tyylinen ketjuliikkeiden tarjoama asiakaspalvelu ei sovi yrittäjävetoisen HairHeavenin asiakaslähtöiseen brändiin.

Tuotemyynnissä haluamme varmistaa asiakkaillemme yksilölliset, todelliset laatutuotteet niin kampaamo-, kuin kotihoitotuotteissa.

Alusta saakka HairHeaven on tarjonnut laadukasta, ajan hermolla pysyvää, ammattitaitoista ja monipuolista palvelua, johon mielestäni myös pienillä paikkakunnilla asuvilla on oikeus. Olen halunnut luoda kampaamotiloista mahdollisimman kauniit, viihtyisät ja toimivat niin asiakkaille kuin työntekijöillekin. Haluan, että meille on helppo tulla kaunistautumaan ja rentoutumaan. Monelle asiakkaalle onkin tullut palautteen perusteella tunne kotoisuudesta ja viihtyisyydestä.

Keskityn yrityksessäni pääasiassa hallintoon, johtamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin, sekä teen osa-aikaisesti asiakastyötä. Rohkea visiointi on tuonut HairHeavenin tähän päivään ja uskon sen kantavan tulevaisuuteenkin. Huipputiimissämme on aina tilaa kehityishaluisille osaajille. Kouluttaudumme vuosittain alamme trendeihin ja uusiin tekniikoihin.

”HairHeaven on enemmän kuin pelkkä
kampaamo. Kutsuisin paikkoja kauneuskeskuksiksi.”
(*pitkäaikainen asiakkaani )

”HairHeaven tarjoaa koko ajan uudistuvia palveluita keskikarjalaisille asiakkaille.”
(*pitkäaikainen asiakkaani)

”Larissa on vahvasti ammattilainen, sydämellinen ja loistavalla huumorintajulla varustettu persoona, joka tietää hiuksista kaiken ja saa asiakkaan persoonan loistamaan.”
(*pitkäaikainen asiakkaani)

Tule sellaisena kuin olet koko perheen parturi-kampaamoon. HairHeavenin tiimi suunnittelee juuri sinulle sopivan tyylin!👌🏻

-Larissa

 

Theresa Dimberg

 
 • v.1997 meikkaaja
 • v.2008 kosmetologi
 • v.2010 parturi- kampaaja
 • alalla v.2008 lähtien
 • Elumen koulutus 2020
 • erikoisosaaminen: värjäykset, hiustenleikkaukset, vaalennukset/raidoitukset, kiharakäsittelyt, kasvohoidot, karvojenpoistot, koti- ja laitoskäynnit, ryhmät. Sopimuksen mukaan myös iltaisin ja lauantaisin.
 • SensiDO Colorist -tason hiustenvärjääjä

Sympaattinen moniosaaja Theresa työskentelee parturi- kampaajana ja meikkaajana, mutta myös kosmetologina kauneushoitolassa.

Theresa on tehnyt alan töitä v.2008 lähtien Espoossa ja Lohjalla ja Kiteellä elokuusta 2020. Hänen bravuureitaan ovat erityisesti meikkaukset, erilaiset ja muodikkaat naisten- ja miesten hiustenleikkaukset, taidokkaat monivärjäykset, kasvohoidot ja hieronnat.

Theresasta on mukava hemmotella ihmisiä ja saada heidän parhaat puolensa esille, sekä on palkitsevaa nähdä lopputulokseen tyytyväinen asiakas. Theresa haluaa olla työssään myös perfektionisti ja panostaa aina 100% työhönsä.

Theresa tuo tiimiimme itsevarmaa, monipuolista ja asiakaslähtöistä ammattitaitoa.

”Luotan Theresan ammattitaitoon ja kädenjälkeen täysin ja varsinkin hiustenleikkauksista hän on ihan Pro. Tarkkaa työtä ja moderneja kauniita vaaleita värejä.
(*Theresan pitkäaikainen asiakas)

”Theresalla on kasvohoidossa ja hieronnoissa ”hoitavat ja pehmeät” kädet ja todella hyvä ammattitaito ja hän räätälöi juuri oikeanlaiset hoidot asiakkaalle ja suosittelee kotiin täsmätuotteet oikeanlaisiin ihonhoito rutiineihin.”
(*Theresan pitkäaikainen asiakas)

 
 
 

Krista Matikainen

 
 • parturi – kampaaja
 • alalla v. 2020 lähtien
 • Elumen koulutus 2020
 • erikoisosaaminen; naisten-, miesten- ja lasten monipuoliset hiustenleikkaukset, räväkät hiustenvärjäykset, Elumen-värjäykset, meikkaukset.
 • palvelee Tohmajärvellä maanantai – perjantai, lauantait sopimuksen mukaan
 • SensiDO Colorist -tason hiustenvärjääjä

Krista pitää alasta, koska tekeminen on monipuolista, näkee oman kehityksen ja käden jäljen helposti. Koko ajan oppii uutta, eikä ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä.

Krista tekee innolla ja huolellisesti mahdollisimman monipuolisia asiakastöitä, niin naisille, miehelle kuin lapsille. Osaamisalaan kuuluu myös meikkaukset. Mieluisimpia ovat värityöt ja naisten mallinmuutos leikkaukset.

Hän seuraa koko ajan alamme trendejä ja haluaa kehittyä alalla lisää. Krista on viihtynyt Hair Heavenissa todella hyvin ja päässyt sisälle tiimimme tuomaan oman panoksensa.

Krista kuvaa, että työilmapiiri on Hair Heavenissa ihanan rento ja avoin, opastusta, vinkkejä ja lisä kouluttautumista saa todella hyvin.

”Krista on rauhallinen ja tarkka tekijä ja osaa visioida uutta.”
(*Kristan asiakas)

”Tosi mukava kun on tuttu oman kylän tyttö palvelemassa ja näkee mikä sopii juuri minulle.”
(*Kristan asiakas)