Palvelut

Tasokkaiden parturi-kampaamo palveluiden lisäksi panostamme laadukkaisiin tuotteisiin liiketyössämme ja jälleenmyynnissä.


Käytämme kotimaisia hajusteettomia Sim Sensitive Sensido Color värejä.

Sensido

”Maailman paras ja hajusteeton väri suomalaiselle hiukselle!”


SIMPLEX

Hajusteeton ja vegaaninen  SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisenkäsittelyn aikana. Simplex on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.

ELUMEN – Täysin poikkeuksellinen hiusvärikonsepti!

 
Elumen on korkean suoritustehon hiusväri, jonka vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan – täysin ilman hapetetta, ammoniakkia, ammoniakin tuoksua ja peroksidia!
 
Samalla Elumen on kuitenkin yhtä kestävä kuin perinteinen kestoväri ( hapeteväri ), mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava.
 
Elumen tarjoaa puhtaita, hehkuvia värejä ja poikkeuksellisen kiillon, sekä uskomattoman keston ja se jopa parantaa hiusten kuntoa.
 
Elumen väri soveltuu fenyleenidiamiini (PPD) herkistyneille kuluttajille. Ei sisällä myöskään johdannaisia.
 
Elumen on saanut myös Green Salon hyväksynnän ja on ammattimaisen hiuskosmetiikan tuotteissa Green Salon suositus listalla.

Kuvan esikatselu

UPEA,luonnollinen Botany kasviväri
-vaihtoehto hiuksillesi! 

Botany

IdHAIR Botany sisältää luonnollista väriä korostavaa yrttijauhetta, joka on 100% puhdasta ja yhdistelmä erilaisista kuivatuista yrteistä. Tuotteissa on käytetty erilaisia jauhettuja hennapensaan lehtiä (Intiasta ja Egypitin alueelta), raparperin juurijauhetta, kamomillan kukkajauhetta, saksanpähkinän kuoren jauhetta ja monia muita kasvijauheita. Raaka-aineet on tutkittu huolellisesti, joka takaa tuotteen turvallisen käytön ja puhtauden. Kaikki seokset ovat dermatologisesti testattuja ja niiden kemiallinen ja mikrobiologinen stabiliteetti on valmistusprosessissa arvioitu tarkasti.


Meille meikkaaminen on luovuutta, itseluottamuksen ja kauneimpien kasvonpiirteiden korostamista:

PAESE

Paese on ammattilaisten rakastama meikkisarja, joka valmistaa korkealaatuista värikosmetiikkaa. Paesen tuotteissa laadukkaat pigmentit yhdistyvät ihoa hoitaviin ainesosiin, mikä takaa kauniin ja kestävän meikin, Tuotteet ovat erittäin pigmentttisiä ja riittoisia ja ne hoitavat ihoasi tehokkaasti. Tuloksena luonnollisen kaunis iho, joka hehkuu!


Tarjoamme ohjelmaa & hemmottelua elämäsi tilaisuuksiin: synttärit, ystävä- ja työporukat, pikkujoulut, polttarit yms.

Hetki itsellesi tai läheisellesi!

Yrityksessämme on mahdollista viettää ikimuistoista kauneus/hemmottelupäivää tai iltaa, rennosti teidän teemaan sopivan ohjelman, musiikin, syötävän ja kuohuvan kera.

Tulemme mielellämme myös järjestämään kauneuskutsuja kotiin haluamanne aiheiden ympärille tai vierailemaan yrityksenne, työpaikkanne tms. itse järjestämissänne tiloissa.

Kysy tarjous!

Suunnitellaan ohjelma sinun / teidän tarpeisiinne, toiveet huomioiden ja vietetään antoisa tilaisuus yhdessä!


Simply Natural -hiustenpidennykset

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural® -hiustenpidennykset, -tuuhennukset ja -raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa.

simplyMonet eturivin artistit sekä omaan ulkonäköönsä huomiota kiinnittävät kampaamoasiakkaat suosivat Simply Natural® -hiuksia. Toivomme, että pystymme tarjoamaan laadukkaan ja luonnollisen näköisen muodonmuutoksen myös sinulle.

Simply Natural® on paljon muutakin kuin vain hiuksien pidentämistä. Voit valita hiuksiisi luonnollista tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita tai rohkeita kontrasteja ja sulavia sävyjä.

Rajana on vain sinun ja kampaajasi mielikuvitus: Lopputulos on kehittyneen ja käyttövarman tekniikkamme ansiosta taatusti luonnollisen näköinen.


VÄRIANALYYSI:
-VÄRILLÄ ON VÄLIÄ.

OMISSA VÄREISSÄ OLET AINA PARHAIMMILLASI! 

 
Beauty Colors värianalyysi- 
 
​Todellakin! Värianalyysin avulla saat sisäisen kauneutesi kukoistamaan. Värianalyysi antaa sinulle edullisen kasvojen kohotuksen, sillä oikeat sävyt korostavat hyviä piirteitäsi ja häivyttävät ihon virheitä. Näytät hyvältä jopa ilman meikkiä.
 
​VÄRIANALYYSIN EDUT LYHYESTI
Näytät nuorekkaalta ja hyvinvoivalta
 
Parhaat sävyt juuri Sinulle ehostuksessa, asusteissa, hiuksissa, koruissa ja silmälaseissa
 
Oma tyyli löytyy kuin itsestään
 
Vaatevaraston suunnittelu toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa vaatteet sopivat täydellisesti toisiinsa
 
Säästät, kun virheostokset jäävät tekemättä
 
VÄRIANALYYSI SISÄLTÄÄ
Tarkan  henkilökohtaisen värianalyysin
 
Opastuksen omien värien käyttöön
 
Henkilökohtaisen värikartan
 
Lyhyen konsultoinnin asuihin, asukokonaisuuksiin, koruihin ja hiuksiin.
 
​Beauty Colors -värianalyysi sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille. Analyysi perustuu ihon synnynnäiseen sävyyn, joka ei muutu ihon vanhetessa.
 

Värinanalyysiin on mahdollisuus sisällyttää myös meikkaus, meikkausopastus, sekä hiusväri- ja mallisuunnittelu.

Värianalyysi voidaan tehdä myös ryhmälle, kysy lisää!

Lash Lovers -kevyesti ihanimmat ripset!

”LashLovers Oy on suomalainen ripsituotteiden alkuperäisvalmistuttaja. Laatu, turvallisuus ja jatkuva kehittäminen on toimintamme ydintä. Teemme aktiivista yhteistyötä ja tuotekehitystä alan tarvikevalmistajien kanssa. Jokaiselle LashLovers®-tuotteelle on tehty kaikki EU-lain mukaiset turvallisuustarkastukset ja dokumentoinnit. ”

Olen tehnyt ripsipidennyksiä vuodesta 2016 ja hallitsen sekä klassisten että volyymiripsien teon. Tervetuloa saamaan itsellesi ripset, joita rakastat!

Terveisin Riikka Kallinen / Hair Heaven  (ripsiteknikko, parturi-kampaaja)