Palvelut

Tasokkaiden parturi-kampaamo palveluiden lisäksi panostamme laadukkaisiin tuotteisiin liiketyössämme ja jälleenmyynnissä.


Käytämme kotimaisia, hajusteettomia Sim Sensitive Sensido Color -värejä

Suomessa vahvalla ammattitaidolla suunnitelluilla, kehitetyillä ja aurinkoenergian voimin valmistetuilla, hajusteettomilla SensiDO-kestoväreillä saadaan hiuksiin upea, kiiltävä ja kestävä intensiivinen väri. 

”Maailman paras ja hajusteeton väri suomalaiselle hiukselle!”

Sensido


SIMPLEX

Hajusteeton ja vegaaninen  SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisten käsittelyiden aikana. Simplex on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.


ELUMEN – Täysin poikkeuksellinen hiusvärikonsepti!

Elumen on korkean suoritustehon hiusväri, jonka vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan – täysin ilman hapetetta, ammoniakkia, ammoniakin tuoksua ja peroksidia!
Samalla Elumen on kuitenkin yhtä kestävä kuin perinteinen kestoväri (hapeteväri), mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava.
Elumen tarjoaa puhtaita, hehkuvia värejä ja poikkeuksellisen kiillon, sekä uskomattoman keston ja se jopa parantaa hiusten kuntoa.
Elumen väri soveltuu fenyleenidiamiini (PPD) herkistyneille kuluttajille. Ei sisällä myöskään johdannaisia.
Elumen on saanut myös Green Salon hyväksynnän ja on ammattimaisen hiuskosmetiikan tuotteissa Green Salon suosituslistalla.
 
 

UPEA, luonnollinen Botany kasviväri -vaihtoehto hiuksillesi! 

IdHAIR Botany sisältää luonnollista väriä korostavaa yrttijauhetta, joka on 100% puhdas yhdistelmä erilaisiakuivattuja yrttejä. Tuotteissa on käytetty erilaisia jauhettuja hennapensaan lehtiä (Intiasta ja Egypitin alueelta), raparperin juurijauhetta, kamomillan kukkajauhetta, saksanpähkinän kuoren jauhetta ja monia muita kasvijauheita. Raaka-aineet on tutkittu huolellisesti, joka takaa tuotteen turvallisen käytön ja puhtauden.

Kaikki seokset ovat dermatologisesti testattuja ja niiden kemiallinen ja mikrobiologinen stabiliteetti on valmistusprosessissa arvioitu tarkasti.

Botany


PAESE

Meille meikkaaminen on luovuutta, itseluottamuksen ja kauneimpien kasvonpiirteiden korostamista. Paese on ammattilaisten rakastama meikkisarja, joka valmistaa korkealaatuista värikosmetiikkaa. Paesen tuotteissa laadukkaat pigmentit yhdistyvät ihoa hoitaviin ainesosiin, mikä takaa kauniin ja kestävän meikin.

Tuotteet ovat erittäin pigmentttisiä ja riittoisia ja ne hoitavat ihoasi tehokkaasti. Tuloksena luonnollisen kaunis iho, joka hehkuu!


VÄRIANALYYSI – VÄRILLÄ ON VÄLIÄ

OMISSA VÄREISSÄ OLET AINA PARHAIMMILLASI! 

 
Beauty Colors -värianalyysi
 
​Todellakin! Värianalyysin avulla saat sisäisen kauneutesi kukoistamaan. Värianalyysi antaa sinulle edullisen kasvojen kohotuksen, sillä oikeat sävyt korostavat hyviä piirteitäsi ja häivyttävät ihon virheitä. Näytät hyvältä jopa ilman meikkiä.
 
 
​VÄRIANALYYSIN EDUT LYHYESTI
– Näytät nuorekkaalta ja hyvinvoivalta
 
– Parhaat sävyt juuri Sinulle ehostuksessa, asusteissa, hiuksissa, koruissa ja silmälaseissa
 
– Oma tyyli löytyy kuin itsestään
 
– Vaatevaraston suunnittelu toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa vaatteet sopivat täydellisesti toisiinsa
 
– Säästät, kun virheostokset jäävät tekemättä
 
 
VÄRIANALYYSI SISÄLTÄÄ
– Tarkan  henkilökohtaisen värianalyysin
 
– Opastuksen omien värien käyttöön
 
– Henkilökohtaisen värikartan
 
– Lyhyen konsultoinnin asuihin, asukokonaisuuksiin, koruihin ja hiuksiin
 
Beauty Colors -värianalyysi sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille. Analyysi perustuu ihon synnynnäiseen sävyyn, joka ei muutu ihon vanhetessa. Värinanalyysiin on mahdollisuus sisällyttää myös meikkaus, meikkausopastus, sekä hiusväri- ja mallisuunnittelu.
Värianalyysi voidaan tehdä myös ryhmälle, kysy lisää!
 

 


CND SHELLAC™

-kestolakkaus

Sinulle, joka haluat kestävämmän lakkauksen ja aina huolitellut kynnet.
Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet.
Shellac-lakkaus sopii myös juhliin kertaluontoisesti otettuna.

SHELLAC™  on kestolakka, joka on joustava kuin perinteinen kynsilakka, mutta kestävä kuin geeli.
Kynnen pintaa ei viilata, kyntesi saavat kauniin suojaavan pinnan, kiillon ja värin. Lakka kuivatetaan UV-valolla. Lakkauksen kesto on noin 3 viikkoa.

Ikäraja Shellac-lakkauksissa on 16 vuotta.

SHELLAC™on hypoallergeeninen, eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Huoletonta kauneutta kynsillesi!

 


GLAM EFFECT

 

LASH LIFT RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

GlamEffectin avulla voit saada täydellisen ilmeen luonnollisista silmäripsistä hetkessä! Ripset näyttävät kaarevammilta, pidemmiltä ja avarammilta! Ei enää tekoripsiä tai ripsientaivuttimia ja -värejä.

LashLAMINATION on menetelmä, jossa kestotaivutuksen jälkeen korjataan ja hoidetaan vaurioitunut ripsen keratiini.

Ripsien kestotaivutus sopii kaikille, myös niille, jotka ovat herkistyneet ripsiliimalle, eivätkä voi käyttää ripsipidennyksiä.

Kestotaivutus ei myöskään vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa itsekseen, kun omat ripsesi kasvavat ja uusiutuvat.

Taivutus kestää ripsen elinkaaresta riippuen noin 4-6 viikkoa.
Kestotaivutuksen voi uusia aikaisintaan 6 viikon päästä edellisestä käsittelystä.

 

KULMIEN LAMINOINTI

GlamEFFECT Eyebrow -laminoinnilla muutetaan kulmakarvojen tuuheutta ja muotosuuntaa asiakkaan toiveitten mukaisesti.
Käsittelyyn sisältyy kulmien värjäys ja muotoilu.

Kulmakarvojen laminointi on pitkäkestoista kulmien muotoilua. Hoito sopii niille, joiden kulmakarvat ovat epäsymmetriset tai ohuet, tai jos kulmakarvat irtoavat tai eivät pysy kauniissa  muodossa. Hoito vie noin tunnin aikaa ja vaikutus voi kestää jopa 4-6 viikkoa.

 Tarjoamme ohjelmaa ja hemmottelua elämäsi tilaisuuksiin: synttärit, ystävä- ja työporukat, pikkujoulut, polttarit yms.

Hetki itsellesi tai läheisellesi!

Yrityksessämme on mahdollista viettää ikimuistoista kauneus/hemmottelupäivää tai iltaa, rennosti teidän teemaan sopivan ohjelman, musiikin, syötävän ja kuohuvan kera.

Tulemme mielellämme myös järjestämään kauneuskutsuja kotiin haluamanne aiheiden ympärille tai vierailemaan yrityksenne, työpaikkanne tms. itse järjestämissänne tiloissa.

Kysy tarjous!

Suunnitellaan ohjelma sinun / teidän tarpeisiinne toiveet huomioiden ja vietetään antoisa tilaisuus yhdessä!