Muotinäytös 2017 !

Moikka !

Olimme viikonloppuna (la 22.4.2017) täydessä työntouhussa Kiteen kampaamolla, kun meitä pyydettiin tekemään kampauksia ja meikkejä muotinäytökseen! Runway oli keskellä Keski-Karjalan messujen sykettä ja näytöstä oli juontamassa monellekkin niin kovin tuttu tv-kasvo, ihanan rempseä, Janne Kataja. Yhteistyökumppaneinamme toimivat Seppälä, jolta mallit saivat vaatteet yllensä ja kengistä huolehti Intersport.

Messuilla oli teemana hyvällä fiiliksellä, joka huokui esiin myös muotinäytöksessä. Lavalla nähtiin niin rentoja lettejä kuin myös huolitellumpia nutturoita, unohtamatta ihanan villiä ( ja supermuodikasta!) kasarikiharaa. Meikeissä puolestaan loistivat glitterit ja luonnollisuus sujuvasti sovussa. Pyrimme esittelemään näytöksessä mahdollisimman laajalti tämän kevään ja kesän hius- ja meikkimuotia, mutta emme intoutuneet kokeilemaan maailmalla valtaisaan suosioon lähtenyttä siipikulmakarvatrendiä – jotkin asiat on vain parempi jättää tuonne rapakon toiselle puolen. 😉

Uuteen vuoteen päivityksillä

Moikkista !

Näin vuoden ensimmäisenä päivänä on hyvä päivittää kotisivuja, eli siis löydät päivitetyn hinnaston omasta palkistaan ja päivitetyt henkilökunta-esittelyt omasta palkistaan.

Ihanaa uutta vuotta ! 🙂